RAJAE: 22-03-2023. Heb een cadeaubon van Atelier Bricolage Breda gekregen van mijn schoonmoeder. Hele gezellige en leerzame workshop gehad van Nan, ze legt alles goed uit neemt de tijd voor je. En we hebben ook ontzettend gelachen, ik ga nog uitbreiden met de cursus elektriciteit. Ik raad dan ook iedereen aan om deze cursus te doen. Bedankt Nan voor de warme ontvangst, je bent een topper!


MONIEK & LARS:   22-03-2023.  We hebben een ontzettend leuke en leerzame. middag gehad bij Nan! Ze is een zeer geduldige en duidelijke (en gezellige!) docent en we hebben veel geleerd en komen zeker terug voor een andere kluscursus.


KARIN N:   20-03-2023   Ik heb in de workshop kennisgemaakt met materialen die ik niet kende. Bijvoorbeeld de reciprozaag, bitjes, torx schroef, netjes boren in tegels etc. Ik raad de workshop aan aan alle klus beginners, vrouwen en mannen, aan. Nan, de workshop begeleidster, is kundig en legt goed uit. Ik vond haar ook heel sympathiek.  


AGNES: 07-03-2023    Wat is dit een gezellige en leerzame cursus. Nan legt het zo goed uit en met zoveel geduld. Onder het genot van koffie en thee en een praatje, leer je alles van nodig is om een gat te boren, te zagen, de juiste plug bij een schroef te vinden, plamuren en zelfs een lamp maken te maken. Ik heb er echt plezier in gehad en ga al het geleerde nu thuis in praktijk brengen. Bedankt Nan voor de fijne cursusdag en de handschoenen. Agnes.  


KARIN G:   02-03-2023   Super leerzame workshop. Deskundige begeleiding in een gezellige sfeer. Fijn ook de persoonlijke aandacht!!!! Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Een aanrader! Karin.


MARJOLEIN: 02-03-2023.  Dank je wel Nan! Ik vond het heel leuk en leerzaam. Marjolein.


  JOSÉ:  02-03-2023   Vandaag de  Workshop klussen compleet voor beginners gevolgd bij Nan. Heel veel geleerd met name door vooral te doen. Duidelijke uitleg, goede materialen en een mooie ruimte om in te werken. En vooral een leuke ontspannen en gezellige sfeer. Een echte aanrader! José.


GERRY: 01-03-2023   Ik heb hier een workshop elektra gevolgd en dat is heel goed bevallen. Echt een aanrader!! Gerry.


CATHY & MICHELLE:  25-02-2023   Dear Nan, Thank you for informative & fun workshop. Cathy & I have enjoyed a lot and we learned  so much from you.. It was also "GEZELLIG"  . Thank you for the brochure, always handy tot have it. Kind regards, Michelle & Cathy.  


LIAN: 25-01-2023  Nan heeft op een rustige, enthousiaste en inspirerende manier de Klusworkshop gegeven. Fijn dat het ook in een klein groepje was, iedereen kreeg hierdoor voldoende aandacht. Ik ben thuis meteen aan de slag gegaan met haar uitleg en heb al mooie resultaten bereikt. Voor herhaling vatbaar dus! Groetjes Lian.


JOKE: 25-01-2023  Super informatieve workshop. Veel geleerd en geoefend in een gezellige omgeving! Joke.


 NATHALIE:  01-12-2022  Geoefend met boren en schroeven in hout, tegels, steen, (verstek) gezaagd, en een lamp van draad voorzien. En opgehangen:) Nu zelf aan de slag! Prachtig klus atelier van Nan! Leuk om te doen. Aanrader!. Nathalie.


ASTRID: 19-08-2022 Leuke en praktische workshop voor mensen, die nog nooit een boor in handen hebben gehad. Nan legt het heel duidelijk uit en het is heel fijn om te kunnen oefenen. Ik heb er veel aan gehad. Echt een aanrader! Astrid.


MARJA: 20-09-2022 Beste Nan, Ik vond het erg leerzaam, duidelijk ontspannen en gezellig om bij jou de klusworkshop te doen. Het heeft mij over de drempel geholpen om bepaalde gereedschappen te gebruiken. Erover lezen en kijken is één , maar het belangrijkste blijft toch dat ik het in de praktijk kon oefenen. Bedankt Marja


  JOYCE:    Onlangs een Klus workshop gevolgd bij Atelier Bricolage Breda. Op een duidelijke en prettige manier, en heel veel geleerd en al een paar keer het geleerde toegepast. Blij dat er eindelijk aan de vraag naar Klus workshops voor vrouwen wordt voldaan. Gr. Joyce Bartman Tawaris.