KIRKI B. 18-09-2023 : Leerzaam!  Nan is zeer geduldig en geeft duidelijk uitleg over de les.


GAËTAN M. 18-09-2023: Dag Nan,   Super, erg fijn om de PDF van de workshop na afloop te krijgen en hartelijk dank voor de leuke workshop!


PAULINE B. 04-09-2023 : Ik heb de Workshop voor beginners en Elektra uitgebreid gevolgd. Het wordt heel duidelijk uitgelegd. en vervolgens moet je het zelf gaan doen. Hierdoor leer je best veel in een korte tijd. Ik kan nu na het volgen van de Workshops vol vertrouwen alle kleine klusjes in huis zelf doen. Nogmaals bedankt Nan voor de gezelligheid en de leerzame lessen.


LÉONIE B. 24-08-2023:  "De Workshop van Nan is een aanrader. In korte tijd leer je timmeren, zagen, boren met verschillende boren op zowel hout, steen, tegels, als beton. Je leert een lamp ophangen en zelf een lamp te maken, plamuren en schuren. En dat allemaal in 4 uur tijd. Nan geeft duidelijk uitleg, helpt je en geeft tips en tricks waarmee je verder kunt. Naast dat je veel leert is het ook nog eens heel gezellig. Bedankt Nan!"


SHARON C. 15-08-2023: Tijdens de complete workshop heb ik in korte tijd veel geleerd. De pdf is fijn om alles nog eens terug te kunnen lezen. Ik voel me nu zelfverzekerd genoeg om de basisklussen in huis zelf te doen. Dank je wel, Nan!


JEANNETTE de J. 07-08-2023 : Ik heb de Workshop Klussen gevolgd en alle basis facetten werden hier door Nan vakkundig toegelicht. Ik heb er veel van opgestoken. Daarnaast een vriendelijke en gastvrij ontvangst. Ik kom graag terug voor de Workshop Elektra.  


WILMA K. 09-08-2023 : Hé Nan, dank je wel voor vanmiddag. Ik vond het erg gezellig, leerzaam, leuk, en dat alles in een geweldige ambiance. Koffie, thee, water mét  allerlei zoete zaligheden. Heel goed verzorgd en fijn.


STEFANIA S. 29-07-2023:   Super leuke Workshop, erg leerzaam. De tijd vliegt voorbij. Ik raad het iedereen aan die hier behoefte aan heeft.


SUSAN van V. 20-07-2023 : Nan is super aardig en gastvrij. Duidelijke en rustige uitleg en wanneer het niet duidelijk is, legt ze het nog een keer uit. Mooi atelier. En per mail ontvang je het naslagwerk. Ik kan nu vol vertrouwen zelf aan de klus! Bedankt voor de gezellige en leerzame uren.


CHRIS J. 03-07-2023:   Prachtig atelier, goede uitleg, mooi naslagwerk. Een aanrader voor iedereen die kleine klusjes in huis zelf wil doen!


ELMA B. 29-06-2023:  Veel geleerd in korte tijd onder de gezellige begeleiding van Nan.  Na de workshop wordt een PDF naar je e-mail adres gestuurd waarin al het geleerde is samengevat en gebruikt kan worden als reminder zodra je zelf aan de slag gaat.  Bedankt! Nan en hopelijk nog eens tot ziens bij een volgende workshop.


LEN R. 26-06-2023  : Superleuke en gezellige workshop over elektriciteit gevolgd bij Atelier Bricolage Breda.


BERNA B. 03-06-2023 :  Vandaag een workshop gevolgd bij Nan. Ze legt het heel duidelijk uit wat je moet doen, en ze is een gezellige vrouw. Zeker een aanrader om de workshop te volgen.


Margaretha S. 31-05-2023  Wij hebben in korte tijd heel veel geleerd. Het werd op een zeer begrijpelijke, geduldige en gezellige manier uitgelegd. Wij mochten zelf ook aan de slag! Mijn dochter en ik zijn er beiden erg enthousiast over en willen gelijk thuis aan de slag! Bedankt voor je fijne uitleg en ontvangst.  


NATHALIE E. : 08-05-2023  Gastvrije en gezellige workshop, goed georganiseerd en uitgelegd. Timmeren, zagen, boren en plamuren, meteen uitproberen en leren. Nan heeft antwoorden op alle vragen en goeie tips. Grote aanrader!


BARBARA B.  13-05-2023 :  Super leerzaam en nuttig maar ook leuk en gezellig! Absolute aanrader. Ik kijk uit naar de volgende Workshop Elektra uitgebreid.


 RIANNE:  01-05-2023     Interessante workshop voor als je wil leren hoe je zelf makkelijk elektra kan vervangen of installeren. Goede duidelijke uitleg, op je eigen tempo, er wordt meegedacht aan je eigen projecten en toepassingen en je krijgt concrete uitleg en voorbeelden te zien hoe iets werkt.


RENATE K. 12-04-2023 : .     Praktische en leerzame Klus workshop van Nan gehad.


JOKE M.:  29-03-2023   .  Wat een ontzettende leuke, maar vooral leerzame workshop. Ik "durf" me nu echt te wagen aan de eerst zo angst oproepende boormachines. Bedankt Nan.


RAJAE: 22-03-2023. Heb een cadeaubon van Atelier Bricolage Breda gekregen van mijn schoonmoeder. Hele gezellige en leerzame workshop gehad van Nan, ze legt alles goed uit neemt de tijd voor je. En we hebben ook ontzettend gelachen, ik ga nog uitbreiden met de cursus elektriciteit. Ik raad dan ook iedereen aan om deze cursus te doen. Bedankt Nan voor de warme ontvangst, je bent een topper!


MONIEK & LARS:   22-03-2023.  We hebben een ontzettend leuke en leerzame. middag gehad bij Nan! Ze is een zeer geduldige en duidelijke (en gezellige!) docent en we hebben veel geleerd en komen zeker terug voor een andere kluscursus.


KARIN N:   20-03-2023   Ik heb in de workshop kennisgemaakt met materialen die ik niet kende. Bijvoorbeeld de reciprozaag, bitjes, torx schroef, netjes boren in tegels etc. Ik raad de workshop aan aan alle klus beginners, vrouwen en mannen, aan. Nan, de workshop begeleidster, is kundig en legt goed uit. Ik vond haar ook heel sympathiek.  


AGNES: 07-03-2023    Wat is dit een gezellige en leerzame cursus. Nan legt het zo goed uit en met zoveel geduld. Onder het genot van koffie en thee en een praatje, leer je alles van nodig is om een gat te boren, te zagen, de juiste plug bij een schroef te vinden, plamuren en zelfs een lamp maken. Ik heb er echt plezier in gehad en ga al het geleerde nu thuis in praktijk brengen. Bedankt Nan voor de fijne cursusdag en de handschoenen. Agnes.  


KARIN G:   02-03-2023   Super leerzame workshop. Deskundige begeleiding in een gezellige sfeer. Fijn ook de persoonlijke aandacht!!!! Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Een aanrader! Karin.


MARJOLEIN: 02-03-2023.  Dank je wel Nan! Ik vond het heel leuk en leerzaam. Marjolein.


  JOSÉ:  02-03-2023   Vandaag de  Workshop klussen compleet voor beginners gevolgd bij Nan. Heel veel geleerd met name door vooral te doen. Duidelijke uitleg, goede materialen en een mooie ruimte om in te werken. En vooral een leuke ontspannen en gezellige sfeer. Een echte aanrader! José.


GERRY: 01-03-2023   Ik heb hier een workshop elektra gevolgd en dat is heel goed bevallen. Echt een aanrader!! Gerry.


CATHY & MICHELLE:  25-02-2023   Dear Nan, Thank you for informative & fun workshop. Cathy & I have enjoyed a lot and we learned  so much from you.. It was also "GEZELLIG"  . Thank you for the brochure, always handy tot have it. Kind regards, Michelle & Cathy.  


LIAN: 25-01-2023  Nan heeft op een rustige, enthousiaste en inspirerende manier de Klusworkshop gegeven. Fijn dat het ook in een klein groepje was, iedereen kreeg hierdoor voldoende aandacht. Ik ben thuis meteen aan de slag gegaan met haar uitleg en heb al mooie resultaten bereikt. Voor herhaling vatbaar dus! Groetjes Lian.


JOKE: 25-01-2023  Super informatieve workshop. Veel geleerd en geoefend in een gezellige omgeving! Joke.


 NATHALIE:  01-12-2022  Geoefend met boren en schroeven in hout, tegels, steen, (verstek) gezaagd, en een lamp van draad voorzien. En opgehangen:) Nu zelf aan de slag! Prachtig klus atelier van Nan! Leuk om te doen. Aanrader!. Nathalie.


ASTRID: 19-08-2022 Leuke en praktische workshop voor mensen, die nog nooit een boor in handen hebben gehad. Nan legt het heel duidelijk uit en het is heel fijn om te kunnen oefenen. Ik heb er veel aan gehad. Echt een aanrader! Astrid.


MARJA: 20-09-2022 Beste Nan, Ik vond het erg leerzaam, duidelijk ontspannen en gezellig om bij jou de klusworkshop te doen. Het heeft mij over de drempel geholpen om bepaalde gereedschappen te gebruiken. Erover lezen en kijken is één , maar het belangrijkste blijft toch dat ik het in de praktijk kon oefenen. Bedankt Marja


  JOYCE:    Onlangs een Klus workshop gevolgd bij Atelier Bricolage Breda. Op een duidelijke en prettige manier, en heel veel geleerd en al een paar keer het geleerde toegepast. Blij dat er eindelijk aan de vraag naar Klus workshops voor vrouwen wordt voldaan. Gr. Joyce Bartman Tawaris.